23 oktober 2012

 • 'LOOK A LIKE' DANNIE CHRISTIAN GESIGNALEERD IN WARNSVELD!!!!!  De laatste weken speelt zich een nieuw fenomeen af in Warnsveld. Met name bij TTV Warnsveld gedragen zich leden, spelers en recreanten zich van oudsher bijzonder, overdreven, hectisch en soms zelfs anti-sociaal. Echter, het plezier staat voorop en competities worden in de regel fanatiek gespeeld.

  Overgewaaid vanuit de tennissport is regelmatig een 'geluid', een 'kreun', een 'tsjakka', een 'yes' waargenomen.
  Soms lukt het allemaal minder en dan wemelt het van de verwensingen jegens henzelf zoals "sukkel', 'klojo' of 'prutser'.
  Tot zover niet schokkend. Echter, sinds kort heeft TTV Warnsveld een speler van team 1 die naast zijn positieve prestatiecurve tegenstanders tot razernij brengt.
  Bij ieder geslaagd balletje volgt er een kortstondig HOP. In eerste instantie leek het een spontane reactie na een nog mooier geslagen bal, maar gezien de herhaling van deze uiting is de irritatiegrens bij vriend en vijand ruimschoots overschreden. Tegenstanders zoeken in competitieboeken op of dit soort juichkreten toegestaan zijn, en zo ja, waar ligt de grens? Inmiddels barst onze grote vriend van het zelfvertrouwen, hij straalt, lacht, maakt zich breed, loopt niet maar huppelt.
  'HOP' is inmiddels een begrip, maar gezien de alsmaar toenemende prestaties van onze team 1 speler permitteert hij zich zelfs een dubbele 'HOPHOP'. Wat hier precies de bedoeling van is, is onduidelijk, maar dat hier extreem veel provocatie en intimidatie vanuit gaat is helder.

  Tegenstanders en clubgenoten krimpen ineen, bang geworden van zoveel pressie en overmacht. Slechts de huidige clubkampioen lijkt zich niet zoveel aan te trekken van deze performancedrill.
  De vraag is nu waar HOEBA' blijft. Het kan niet uitblijven dat bij de volgende winst en fraai gespeelde ballen het overwinningsritueel wordt uitgebreid met HOEBA HOP HOP.
  In dat geval verwacht de schrijver een waar 'Schlagerfestijn'.

  Ter afsluiting stel ik mijzelf de vraag: welke metamorfose ondergaat onze kanjer nog? Ik kan slechts de hoop uitspreken dat onze topper zichzelf blijft, clubgenoten en tegenstanders respecteert en hen gewoon een hand geeft en groet.
  Het wordt hoop ik niet gekker. Ik kruip mijn bed in, het is alweer laat. De gedachten laten mij niet los: 'ALS RONALD NU MAAR GEEN LIMBURGER WORDT MET ZO'N ACCENT..wie het weet mag het zeggen!

  PING PANG


 • Februari 2012

 • Guidetti ook in Warnsveld gesignaleerd...  Geen sportkatern kun je openslaan, geen sportprogramma op TV is te zien of de naam valt wel, John Guidetti. Zijn roem snelt hem nu reeds vooruit, zo zit de opportunistische sportwereld en in het bijzonder de voetbalwereld eruit. Zo snel als sterren of sterren in spe kunnen vallen worden zij ook opgehemeld alsof zij God zelf kunnen zijn of worden. Ik werd er persoonlijk een tikkeltje onpasselijk van de laatste weken, het was voor en het was na Guidetti. Ik heb de van Dale er nog op nagekeken of Guidetti soms een werkwoord was geworden, want dan hoor je er echt bij. Je zou dan Guidetten krijgen. Zo van 'zullen we vandaag met zijn allen eens gaan guidetten' maar godzijdank zijn de taalvaardigen onder ons met beide benen op de grond blijven staan en bleef de naam Guidetti beperkt tot extreme sportfanaten.

  In de tafeltenniszaal van TTV Warnsveld is goed te zien wat Guidetti heeft losgemaakt bij onze Feyenoord sympathisanten. John Nijhof, John Scholing en Arie Bosman lopen de laatste weken als een pauw zo trots door de zaal. Snap overigens niet waarom Arie Arie heet. Noem je toch gewoon John. Het is namelijk John Guidetti, John Nijhof, John Scholing, John Bosman. Arie , dat staat toch veel beter en je voelt je direct een ster!
  Naast de trots van onze wonderboy's zie je ook wonderbaarlijke gedragingen. In gelijkenis met John Guidetti zie ik John Nijhof van diezelfde rare bewegingen maken bij een gescoord punt. Weglopen met 2 rondjes in de handen, gelijkend op een bril of de arm met een snelle direct achterwaartse beweging demonstreren met een luidruchtige juichkreet. Wat mij betreft is dat meer een imitatie van Lee Towers, ook een Rotterdammer, maar een kniesoor die daar op let. John Scholing vraagt tegenwoordig bij binnenkomst in de kleedkamer eerst na wat de andere favoriete betaald voetbalclubs hebben gedaan, wetende dat hij daarna vol trots kan melden dat "zijn club" weer heeft gewonnen en de weg naar de top heeft hervonden.

  En dan Arie (alias John Guidetti), opwinding, trots, winst, eigenlijk alle emoties maken zich meester van Arie als Feyenoord heeft gewonnen, maar deze komen nog niet in de buurt van zijn mooiste emotie, namelijk dat zijn Feyenoord boven 020 staat. Arie, het is je van harte gegund, maar geniet van je eigen succes ongeacht de prestaties van je grootste concurrent. Kijk in dat opzicht naar een verenigingsgenoot uit de meest zuidelijke plaats in Gelderland. Deze jongen vertoont eigenlijk ook losereigenschappen door zijn eigenwaarde te halen uit een overwinning van zijn cluppie jegens hun concurrent uit iets Noordelijker gelegen plaats. En dat 31 jaar van verliespartijen, nou ja.. een kinderhand is snel gevuld.

  Over 020 gesproken. Het blijft daar maar spoken in onze hoofdstad. Zij worden niet de landskampioen naar verwachting. Wel zullen zij de kampioen worden van het conflict, of whatever van de juridische gevechten. Oplossingen zoeken is niet aan hen besteed. Toevallig was ik vandaag in Amsterdam en ik vernam dat er weer een nieuw conflict dreigt. Onze verlosser Johan wil dat de filosofie van zijn gedachtengoed tot in iedere tentakel van de organisatie Ajax wordt uitgedragen. Nu is de kantinejuffrouw overspannen afgehaakt omdat zij het in haar hoof had gehaald bij de AH wat suiker van het huismerk te kopen voor de kopjes koffie. Nee, onze Johan wil dat er grondig wordt nagedacht of de suiker in de koffie wel duurzaam verantwoord is. Kiezen we bij Ajax voor de supermarktsuiker of steunen we in de Ajax stijl de NOVIB. Of moeten we als Ajax biologisch afbreekbare ofwel fairtrade suiker in al onze producten verwerken.
  Maar Amsterdammers kunnen nog verder gaan want nu blijkt dat men ook wil discussië ren over het soort suiker, moeten we rietsuiker nemen, of toch bastaardsuiker. En ja, u voelt 'm al, indien we als Ajax zijnde kiezen voor bastaardsuiker kiezen we dan voor witte of voor bruine bastaardsuiker. Ja, zo zijn we een jaar verder, wordt Ajax roemloos tiende en drinken potentieel kantinebezoekers het kopje koffie aan de overkant, bijvoorbeeld in de heerlijke sfeervolle kantine van Feyenoord.

  Alle Guidetti's nog aan toe, we dwalen af. Tot slot merk ik op dat binnen de TTV Warnsveld er maar 1 Guidetti is en dat is onze eigen Arie (John) Bosman die de gelijkenis met John Guidetti probleemloos kan doorstaan. Ook jij Arie, 3 x scoren door 3 partijen te winnen. Je vergat alleen ook 3 vingers op te steken. Volgende keer niet schromen, wij zijn trots als vereniging zijnde dat wij ook een echte GUIDETTI in onze gelederen hebben. TOP ARIE, een clean sweap en ga door waar je goed in bent, winnen dus! Je bent een voorbeeld voor al die blaaskaken waar zij ook vandaan komen!
  Ping Pang Pong