Mededelingen

Het bestuur zal middels dit tabblad de leden op de hoogte houden van de laatste gebeurtenissen binnen de vereniging. Nieuwe medelingen worden via de email en deze website bij de leden onder de aandacht gebracht. U als bezoeker kunt deze mededelingen hier ook inzien.

• De voorjaarcompetitie 2020 begint op 20 januari 2020

• Beste clubgenoten,

Na de december feestdagen hebben vele afgelopen maandag alweer hun eerste nieuwjaarsballetje geslagen,
    hierbij waren twee oud-leden Arie en Peter. Leuk dat jullie er weer bij zijn!!
    De conditie zal weer opgevijzeld moeten worden na de afgelopen feestdagen.
    Het oude jaar is, waarschijnlijk voor het laatst, weer knallend uigeluid.
    Misschien ook maar goed gezien het feit dat er een toenemende groep mensen is die er een potje van maken.
    De competitie begint eind januari weer, ik wens jullie daar weer veel succes in.
    Ik hoop zelf ook weer snel een balletje te slaan, maar moet op dit moment even wat gas terugnemen.
    Eind december zijn de ijzerwaren uit mijn linkerheup gehaald,
    aanvankelijk leek het herstel goed te gaan maar nu zit ik met een wondinfectie thuis.
    Komt ook wel weer goed, ben misschien toch een beetje te hard van stapel gelopen, overkomt me wel meer.
    Maar met wat rust hoop ik des te sterker terug te komen. Verder wens ik ook Willem een goed herstel toe.

Volgens mij kan het nog.... , iedereen de allerbeste wensen voor 2020!!!

Groetjes Ronald.